بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا

آرد سویا
دانلود فایل اصلی بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا از سایت

دانلود فایل

بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا  در حجم 114 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با فهرست مطالب زیر:فهرست مطالبصفحه عنوان2 چکیده3 مقدمه5 فصل اول: بررسی منابع6 1-1- تاریخچه7 2-1- تعریف کیک7 3-1- طبقه بندی کیک7 1-3-1- کیک پوند7 2-3-1- کیک موفین7 3-3-1- کیک آنژل8 4-3-1- کیک اسفنجی8 5-3-1- کیک چیفن8 6-3-1- کیک لایه ای8 4-1- استاندارد کیک ایران8 1-4-1- کیک روغنی8 2-4-1- کیک اسفنجی8 3-4-1- کیک ساده8 4-4-1- مغزی8 5-4-1- پوشش9 5-1- ارزش غذائی کیک9 6-1- مواد اولیه کیک9 1-6-1- آرد11 2-6-1- شکر12 3-6-1- روغن12 4-6-1- تخم مرغ14 5-6-1- حجم دهنده ها14 6-6-1- امولسیفایر15 7-1- ویژگیهای کیک15 1-7-1- وضعیت ظاهری15 1-1-7-1- پوسته کیک15 2-1-7-1- بافت کیک15 3-1-7-1- مزه و بوی کیک15 2-7-1- سایر ویژگیها16 8-1- فرایند تولید کیک16 1-8-1- تنظیم و متوازن کردن فرمول کیک17 2-8-1- مخلوط کردن اجزای کیک17 3-8-1- قالب گیری خمیر کیک17 4-8-1- پخت کیک18 5-8-1- سرد کردن کیک18 9-1- غنی سازی کیک19 1-9-1- غنی سازی با سویا19 10-1- سویا19 1-10-1- تاریخچه21 2-10-1- سویا به عنوان یک عنصر مهم در تغذیه جهانی22 3-10-1- ساختمان و ترکیب شیمیایی دانه آن24 4-10-1- نیاز انسان به پروتئین24 5-10-1- مقایسه سویا با پروتئینهای حیوانی25 6-10-1- نقش سویا در سلامتی انسان26 1-6-10-1- فیتواستروژنها26 2-6-10-1- منابع فیتواستروژنها28 3-6-10-1- بیوشیمی فیتواستروژنها28 4-6-10-1- طریقه عمل کردن فیتوستروژن های سویا در بدن29 5-6-10-1- فوائد مصرف فیتواستروژنهای موجود در سویا30 6-6-10-1- نقش سویا در مقابله با بیماریها30 1-6-6-10-1- سویا وبیماری قلبی31 2-6-6-10-1- سویا و فشار خون32 3-6-6-10-1- سویا و استئوپروسیس32 4-6-6-10-1- سویا و یائسگی33 5-6-6-10-1- سویا و سرطان پروستات6-6-6-10-1- سویا و سرطان 337-6-6-10-1- سویا و چند بیماری دیگر 3435 11-1- استفاده از سویا در غنی سازی مواد غذایی35 1-11-1- آرد غنی شده با آرد سویا (آرد پائوشتیک)35 2-11-1- کیفیت تغذیه ای آرد سویا38 12-1- محصولات سویا39 1-12-1- آرد سویا43 2-12-1- پروتئین هیدرولیز شده گیاهی43 3-12-1- لستین43 4-12-1- پروتئین سویا – بافت دار شده43 5-12-1- گریتس سویا43 6-12-1-ایزوله پروتئینی سویا44 7-12-1- کنسانتر پروتئین سویا44 8-12-1- فیبر سویا45 9-12-1- روغن سویا و محصولات آن45 10-12-1- نان سویا45 13-1- جایگاه سویا در هرم غذائی46 2-13-1- مصرف سویا در مقایسه با لبنیات46 3-13-1- سویا در مقایسه با گوشت ، مرغ ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات47 4-13-1- مصرف سویا در مقایسه با سبزیجات47 5-13-1- مصرف سویا در مقایسه بامیوه ها48 6-13-1- مصرف سویادر مقایسه با غلات48 14-1 کاربرد سویا در غنی سازی کیک51 15-1- صمغ ها53 1-15-1- خواص عمل کنندگی صمغ ها54 2-15-1- هیدروکلوئیها در نقش امولسیفایر54 3-15-1- پایداری سوسپانسیون55 4-15-1- پایداری کف55 5-15-1- صمغ های متداول در صنعت پخت کیک59 فصل دوم : مواد و روشها60 1-2- مواد اولیه60 1-1-2- آرد گندم60 2-1-2- آرد سویا61 3-1-2- سایر مواد اولیه62 2-2- انتخاب فرمولاسیون مناسب63 3-2- روش تولید کیک63 4-2- آزمونهای کیک63 1-4-2- اندازه گیری دانسیته64 2-4-2- اندازه گیری pH65 3-4-2- اندازه گیری رطوبت66 4-4-2- فعالیت آبی ( )66 5-4-2- اندازه گیری خاکستر کل67 6-4-2- اندازه گیری قند69 1-6-4-2- تهیه محلول استاندارد قند ذخیره و مصرفی69 2-6-4-2- محلول استاندارد قند ذخیره70 2-6-4-2- محلول استاندارد قند مصرفی70 4-6-4-2- تعیین عیار فهلینگ جهت اندازه گیری قند70 5-6-4-2- اندازه گیری قند موجود در کیک71 6-6-4-2- اندازه گیری قند بعد از هیدرولیز72 7-4-2- اندازه گیری پروتئین به روش ماکروکلدال72 8-4-2- اندازه گیری چربی73 9-4-2- اندازه گیری فیبر خام75 10-4-2- خصوصیات ارگانولپتیکی(حسی)75 11-4-2- مدل آماری طرح78 فصل سوم : بحث و نتایج79 1-3- اثر تیمارهای آزمایش سری اول بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی80 1-1-3-اثر تیمارها بر رطوبت کیک80 1-1-1-3- اثر سطوح آرد سویا بر رطوبت81 2-1-1-3- اثرسطوح آب بر رطوبت82 3-1-1-3- اثر سطوح صمغ بر رطوبت83 2-1-3- اثر تیمارها برpH کیک83 3-1-3-اثر تیمارها بر فعالیت آبی83 1-3-1-3- اثر سطوح آرد سویا در فعالیت آبی84 4-1-3- اثر تیمارها برحجم مخصوص85 1-4-1-3- اثر سطوح آرد سویا در حجم مخصوص86 2-4-1-3- اثر سطوح آب در حجم مخصوص87 3-4-1-3- اثر سطوح صمغ در حجم مخصوص87 2-3- اثر تیمارهای متقابل آزمایش اول بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی88 1-2-3- اثر متقابل سطح سویا * آب برpH89 2-2-3- اثرمتقابل سویا*آب بر حجم مخصوص90 3-2-3- اثر متقابل سویا* صمغ بر حجم مخصوص91 3-3- اثر تیمارهای آزمایش سری دوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی92 1-3-3- اثر تیمارها بررطوبت کیک92 1-1-3-3- اثر سطوح آرد سویا در رطوبت93 2-1-3-3- اثر سطوح آب در رطوبت94 2-3-3-اثر تیمارها بر فعالیت آبی کیک94 3-3-3-اثر تیمارها بر حجم مخصوص کیک94 1-3-3-3- اثر تیمار درصد آرد سویا بر حجم مخصوص95 2-3-3-3- اثر تیمار میزان آب بر حجم مخصوص96 3-3-3-3- اثر تیمار میزان صمغ بر حجم مخصوص97 4-3- اثر تیمارهای متقابل آزمایش دوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی97 1-4-3- اثر متقابل سویا * آب بر حجم مخصوص98 2-4-3- اثر متقابل سویا * صمغ بر حجم مخصوص99 3-4-3- اثر متقابل آب * صمغ بر- حجم مخصوص99 5-3- اثر تیمارها بر صفات کیفی در آزمایش اول100 1-5-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفات کیفی100 1-1-5-3- اثر تیمار آرد سویا بر بافت کیک101 2-1-5-3- اثر تیمار آرد سویا در طعم کیک102 3-1-5-3- اثر تیمارآرد سویا در رنگ کیک103 4-1-5-3- اثر تیمار آرد سویا درصفت بو103 2-5-3- اثر تیمار صمغ بر صفات کیفی103 1-2-5-3- اثر تیمار صمغ بر صفت بافت104 2-2-5-3- اثر تیمار صمغ بر صفت رنگ104 3-5-3- اثرات متقابل صفات کیفی در آزمایش اول104 1-3-5-3- اثر متقابل تیمار درصد آرد سویا * درصد آب بر صفت طعم105 6-3- اثر تیمارها بر صفات کیفی در آزمایش دوم106 1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفات کیفی106 1-1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت بافت107 2-1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت طعم107 3-1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت رنگ108 4-1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت بو109 2-6-3-اثر تیمار آب بر صفات کیفی109 1-2-6-3- اثر سطوح آب بر صفت بافت110 2-2-6-3- اثر سطوح آب بر صفت طعم111 3-2-6-3- اثر سطوح آب بر صفت رنگ112 4-2-6-3- اثر سطوح آب بر صفت بو113 3-6-3- اثر تیمار صمغ بر صفات کیفی113 1-3-6-3-اثر سطوح صمغ بر صفت طعم114 2-3-6-3-اثر سطوح صمغ بر صفت بو115 7-3- میزان مقادیر غنی شده در کیک سویای پذیرفته شده و مقایسه آن با شاهد122 منابع125 Abstractفهرست شکلهاصفحه عنوان19 شکل 1-1- لوبیای سویا20 شکل 2-1- لوبیای سویا و مزرعه کشت آن22 شکل 3-1- نمودار میزان مصرف محصولات سویا در جهان22 شکل 4-1- لوبیای سویا آماده جهت برداشت28 شکل 5-1- ساختار 17- استرادیول و فیتواستروژن29 شکل 6-1- طریقه عمل کردن فیتواتروژنهای سویا در بدن39 شکل 7-1- محصولات سویا44 شکل 8-1- فیبر سویا64 شکل 1-2- دستگاه PH متر65 شکل 2-2- دستگاه رطوبت سنج66 شکل 3-2- دستگاه اندازه گیری فعالیت آبیفهرست جدولهاصفحه عنوان11 جدول 1-1- ویژگیهای آرد گندم مناسب جهت تولید کیک15 جدول 2-1- ویژگیهای کیک23 جدول 3-1- ترکیبات شیمیایی لوبیای سویا تجارتی24 جدول 4-1- اسیدهای آمینه ضروری سویا25 جدول 5-1- ارزش بیولوژیکی چند منبع پروتئینی مختلف27 جدول 6-1- منابع فیتواستروژن30 جدول 7-1- بعضی اثرات مفید سویا و ترکیبات شرکت کننده در این اثرات34 جدول 8-1- خواص مفید ترکیبات مختلف سویا در مقابل بیماریها36 جدول 9-1- مقایسه پروتئین آرد سویا با دیگر پروتئینهای گیاهی و حیوانی37 جدول 10-1- آنالیز آرد گندم و آرد گندم غنی شده با سویا38 جدول 11-1- مقایسه اسید آمینه های ضروری در آرد گندم و آرد غنی شده با %110 آرد سویا و الگوی FAO برای گروههای سنی مختلف40 جدول 12-1- مقایسه ترکیبات شیمیایی سه نوع آرد سویا41 جدول 13-1- ویژگیهای آرد سویای روغن گرفته جهت افزودن به انواع آرد42 جدول 14-1- مشخصات آرد سویای بدست آمده از دو روش50 جدول 15-1- فرمولاسیون نان ساده و نان با آرد سویا52 جدول 16-1- طبقه بندی صمغ ها60 جدول 1-2- ویژگیهای آرد گندم مصرفی61 جدول 2-2- آنالیز آرد کم چرب سویای مصرفی63 جدول 3-2- فرمولاسیون تهیه کیک76 جدول 4-2- جدول شماتیک آزمایش %3 اول آرد سویا77 جدول 5-2- جدول شماتیک آزمایش %3 دوم آرد سویا79 جدول 1-3- تجزیه واریانس صفات کمی مورد بررسی آزمایش اول (سه درصد اول سویا)92 جدول 2-3- تجزیه واریانس صفات کمی مورد بررسی (سه درصد دوم سویا –آزمایش دوم)100 جدول 3-3- تجزیه واریانس صفات کیفی مورد بررسی (سه درصد اول سویا)106 جدول 4-3- تجزیه واریانس صفات کیفی مورد بررسی (سه درصد دوم سویا)116 جدول5-3- جدول آنالیز کیک سویا 25% (پذیرفته شده)116 جدول6-3- جدول آنالیز کیک ساده (شاهد)فهرست نمودارهاصفحه عنوان81 نمودار 1-3- اثر سطوح آرد سویا بر رطوبت82 نمودار 2-3- اثر سطوح آب بر رطوبت83 نمودار 3-3- اثرسطوح صمغ بر رطوبت84 نمودار 4-3- اثر سطوح آرد سویا بر فعالیت آبی85 نمودار 5-3- اثر سطوح آرد سویا بر حجم مخصوص86 نمودار 6-3- اثر سطوح آب بر حجم مخصوص87 نمودار 7-3- اثر سطوح صمغ بر حجم مخصوص89 نمودار 8-3- اثر متقابل سویا * آب بر pH90 نمودار 9-3-اثرمتقابل سویا*آب برحجم مخصوص91 نمودار10-3- اثر متقابل سویا* صمغ بر حجم مخصوص93 نمودار 11-3- اثر سطوح آرد سویا بر رطوبت94 نمودار 12-3- اثر سطوح آب بر میزان رطوبت95 نمودار 13-3- اثر سطوح آرد سویا بر حجم مخصوص96 نمودار 14-3- اثر سطوح آب بر حجم مخصوص97 نمودار 15-3-اثر سطوح صمغ بر حجم مخصوص98 نمودار 16-3- اثر متقابل سویا * آب بر حجم مخصوص99 نمودار 17-3- اثر متقابل سویا * صمغ بر حجم مخصوص101 نمودار 18-3- اثر سطوح آرد سویا بر صفت بافت کیک102 نمودار 19-3- اثر سطوح آرد سویا در طعم103 نمودار 20-3- اثر سطوح آرد سویا در رنگ کیک104 نمودار 21-3- اثر سطوح صمغ بر صفت بافت105 نمودار 22-3- اثر اثر متقابل سطوح آرد سویا*آب بر طعم107 نمودار 23-3- اثر تیمار آرد سویا بر بافت108 نمودار 24-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت رنگ109 نمودار 25-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت بو110 نمودار 26-3- اثر تیمار آب بر صفت بافت111 نمودار 27-3- اثر تیمار آب بر صفت طعم112 نمودار 28-3- اثر تیمار آب بر صفت رنگ113 نمودار 29-3- اثر تیمار آب بر صفت بو114 نمودار30-3-اثر تیمار میزان صمغ بر صفت طعم115 نمودار31-3-اثر تیمار میزان صمغ بر صفت بو

برچسب ها:
آرد سویا

بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا  در حجم 114 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش

بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا در حجم 114 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش

  • پیشینه تحقیق و مبانی نظری تاریخچه هوش هیجانی و تعریف هوش هیجانی

    پیشینه تحقیق و مبانی نظری تاریخچه هوش هیجانی و تعریف هوش هیجانی دانلود پیشینه تحقیق و مبانی نظری تاریخچه هوش هیجانی و تعریف هوش هیجانی دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل مبانی نظری تاریخچه…

  • مبانی نظری و پیشینه پژوهش مفاهیم و تعاریف بازاریابی گردشگری (فصل دوم پایان نامه)

    بازاریابی گردشگری ppt,پيشينه پژوهش بازاریابی گردشگری چیست,پيشينه تحقيق مدیریت بازاریابی گردشگری,فصل دوم پايان نامه ارشد مقالات ب,کتاب بازاریابی گردشگری,مباني نظري بازاریابی گردشگری pdf,مبانی نظری و پیشینه پژوهش مفاهیم و تعاریف بازاریابی و کفیت خدمات (فصل دوم) دانلود فایل اصلی مبانی…

  • دانلود پرسشنامه افسردگی، اضطراب، استرس (DASS-۲۱)

    استرس dass,اضطراب,پرسشنامه استرس بک,پرسشنامه استرس کوهن,پرسشنامه استرس هری,پرسشنامه افسردگی و اضطراب,دانلود پرسشنامه dass,دانلود پرسشنامه استرس,روایی و پایایی پرسشنامه dass,مقیاس افسردگی,نگین فایل دانلود فایل اصلی دانلود پرسشنامه افسردگی، اضطراب، استرس (DASS-۲۱) از سایت دانلود فایل دانلود پرسشنامه افسردگی، اضطراب، استرس (DASS-۲۱)…

  • گزارش کارآموزی کمیته امداد امام خمینی

    کمیته امداد,گزارش کارآموزی دانلود فایل اصلی گزارش کارآموزی کمیته امداد امام خمینی از سایت دانلود فایل گزارش کارآموزی کمیته امداد امام خمینی در حجم 51 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با فهرست زیر:فهرستفصل اول :اشنایی با…

  • پاورپوینت کیفیت سود

    پاورپوینت کیفیت سود برچسب ها: کیفیت سود docتعریف کیفیت سود چیستپاورپوینت کیفیت سودمروری بر مفهوم کیفیت سود و طبقه بندی معیارهای سنجش آنکیفیت سود و مدیریت سوددانلود مقاله کیفیت سودکتاب کیفیت سودکیفیت سود و پایداری سود رفتن به سایت اصلی…

  • پاورپوینت معیارهای ترخیص بیمار از ریکاوری

    پاورپوینت معیارهای ترخیص بیمار از ریکاوری دانلود پاورپوینت معیارهای ترخیص بیمار از ریکاوری دسته بندي : پزشکی جزئیات و دریافت گزارش فایل توضیحات: فایل پاورپوینت معیارهای ترخیص بیمار از ریکاوری. این فایل در ارتباط با معیارهای ترخیص بیمار از ریکاوری…

  • پیشینه و مبانی نظری خودپنداره تحصیلی

    پیشینه و مبانی نظری خودپنداره تحصیلی دانلود پیشینه و مبانی نظری خودپنداره تحصیلی دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل خودپنداره تحصیلی خود مفاهیم و تعاریف خود : در سخنان روزمره کاربردی گسترده از ترکیباتی…

  • چارچوب نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مفاهیم تبلیغات و کانال توزیع (فصل دوم)

    ادبیات نظری تبلیغات,پیشینه پژوهش ابعاد تبلیغات و کانال توزیع,تبلیغات و کانال توزیع (فصل دوم),چارچوب نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مفاهیم تبلیغات و کانال توزیع (فصل دوم),دانلود مبانی نظری کانال توزیع,مبانی نظری تبلیغات و کانال توزیع (فصل دوم) دانلود فایل…

  • مبانی نظری و پیشینه پژوهش بررسی تکثر رسانه ها و رادیو تلویزیون اسلامی (فصل دوم)

    پیشینه تحقیق صداوسیما,چارچوب نظری فراوانی رسانه های اسلامی,مبانی نظام متکثر رسانه ای در نظریه انقلاب اسلامی,مبانی نظری فراوانی رسانه ها و صداوسیما,مبانی نظری و پیشینه پژوهش بررسی تکثر رسانه ها و رادیو تلویزیون اسلامی (فصل دوم) دانلود فایل اصلی مبانی…

  • تحقیق طراحی درس‌افزار ریاضی 1 وتأثیر آن بر یادگیری و يادداري مبتني بر نظريه آندرسون

    تحقیق طراحی درس‌افزار ریاضی 1 وتأثیر آن بر یادگیری و يادداري مبتني بر نظريه آندرسون برچسب ها: تحقیق طراحی درس‌افزار ریاضی 1 وتأثیر آن بر یادگیری و يادداري مبتني بر نظريه آندرسونتحقیق چند رسانهمقاله يادگيريتحقیق بعد شناختيمقاله بعد دانشنظریه طبقه‌بندي…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرمایه در گردش مدیریت و متغییرهای آن و هموارسازی سود (فصل دوم)

    pdf,پيشينه پژوهش فرمول محاسبه سرمایه در گردش,پيشينه تحقيق مدیریت سرمایه در گردش ppt,چارچوب نظري تعریف هموا,مباني نظري مدیریت سرمایه در گردش,مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرمایه در گردش مدیریت و متغیرهای آن و هموارسازی سود,مقاله مدیریت سرمایه در گردش دانلود…

  • پیشنه و ادبیات نظری بهره وری اماکن ورزشی

    پیشنه و ادبیات نظری بهره وری اماکن ورزشی دانلود پیشنه و ادبیات نظری بهره وری اماکن ورزشی دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل مبانی نظری وپیشینه تحقیق بهره وری اماکن ورزشی فصل دوم -…

  • پیشینه و مبانی نظری خود و خود پنداره با عزت نفس

    پیشینه و مبانی نظری خود و خود پنداره با عزت نفس دانلود پیشینه و مبانی نظری خود و خود پنداره با عزت نفس دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل مبانی نظری وپیشینه تحقیق خود…

  • پاورپوینت پزشکی مبتنی بر شواهد

    پاورپوینت پزشکی مبتنی بر شواهد برچسب ها: پزشکی مبتنی بر شواهد دکتر سلطانیپزشکی مبتنی بر شواهد pptکتاب پزشکی مبتنی بر شواهدپزشکی مبتنی بر شواهد pdfپدر پزشکی مبتنی بر شواهدپزشکی مبتنی بر شواهد تبریزدرسنامه عملکرد مبتنی بر شواهدپرستاری مبتنی بر شواهد…

  • پاورپوینت عددهای صحیح(فصل دوم ریاصی هفتم)

    پاورپوینت عددهای صحیح(فصل دوم ریاصی هفتم) برچسب ها: پاورپوینت عددهای صحیح(فصل دوم ریاصی هفتم) رفتن به سایت اصلی پاورپوینت عددهای صحیح(فصل دوم ریاصی هفتم) دسته بندي : ریاضی جزئیات و دریافت گزارش فایل مشخصات فایلعنوان: پاورپوینت عددهای صحیح(فصل دوم ریاصی…

  • مباني نظري مدل تلفيقي استراتژيهاي رقابتي و تجاري

    مباني نظري مدل تلفيقي استراتژيهاي رقابتي و تجاري دانلود مباني نظري مدل تلفيقي استراتژيهاي رقابتي و تجاري دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل مباني نظري مدل تلفيقي استراتژيهاي رقابتي و تجاري فهرست مطالب صفحه…

  • طرح کسب و کار و کارآفرینی تولید و بسته بندی پوشک بچه

    پروژه کارآفرينی تولید انواع پوشک بچه,پوشک بچه,توجیه اقتصادی بسته بندی پوشک تولید,دانلود پروژه کارآفرینی رایگان,دانلود طرح توجیهی تولید پنپرز,دستگاه تولید پوشک,راه,طرح توجیهی تولید و بسته بندی پنپرز,طرح کسب و کار تاسیس کارخانه تولید پوشک بچه دانلود فایل اصلی طرح کسب…

  • دانلود پاورپوینت درس پنجم دین و زندگی پیش دانشگاهی با موضوع قدرت پرواز

    دانلود پاورپوینت درس پنجم دین و زندگی پیش دانشگاهی با موضوع قدرت پرواز برچسب ها: پاورپوینت دینی چهارم دبیرستانپاورپوینت دین و زندگی دهم درس پنجمخلاصه دین وزندگی پیش دانشگاهیدین و زندگی پیش دانشگاهی pdfسوالات درس به درس دین و زندگی…

  • بررسی ارتباط بین نسبت انگشت دوم به چهارم، توده عضلانی و قدرت با میزان تراکم مواد معدنی

    بررسی ارتباط بین نسبت انگشت دوم به چهارم,پروژه بررسی ارتباط بین نسبت انگشت دوم به چهارم,توده عضلانی و قدر,توده عضلانی و قدرت با میزان تراکم مواد معدنی,مقاله بررسی ارتباط بین نسبت انگشت دوم به چهارم دانلود فایل اصلی بررسی ارتباط…

  • مبانی نظری و پیشینه بزهکاری و قتل های سریالی

    مبانی نظری و پیشینه بزهکاری و قتل های سریالی دانلود مبانی نظری و پیشینه بزهکاری و قتل های سریالی دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل بزهکاری 8 مفهوم بزهکاری 9 انواع بزهکاری 10 بزهکاری…

  • مبانی نظری وپیشینه تحقیق سیلاب وعوامل موثر در بروز سیلاب

    مبانی نظری وپیشینه تحقیق سیلاب وعوامل موثر در بروز سیلاب دانلود مبانی نظری وپیشینه تحقیق سیلاب وعوامل موثر در بروز سیلاب دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل 2 - 1 شاخص های جغرافیایی در…

  • بررسی اثر بخشی آموزش مهارتهای خودآگاهی و حل مساله بر افزایش رضایت زناشویی بیماران معتاد درطول درمان

    بررسی اثر بخشی آموزش مهارتهای خودآگاهی و حل مساله بر افزایش رضایت زناشویی بیماران معتاد درطول درمان برچسب ها: پایان نامه آموزش مهارتهای خودآگاهی و حل مساله پایان نامه رضایت زناشویی اعتیادعوامل مؤثر در رشد خودآگاهياهميت خودآگاهي در روابط زوجينابعاد…

  • دانلود پرسشنامه جهت گیری مذهبی آلپورت 1963

    پرسشنامه باورهای مذهبی آلپورت,پرسشنامه جهت گیری مذهبی آلپورت,تعریف جهت گیری مذهبی,تفسیر پرسشنامه جهت گیری مذهبی آلپورت,جهت گیری مذهبی pdf,دانلود پرسشنامه جهت گیری مذهبی آلپورت,دانلود رایگان پرسشنامه جه,نمره گذاری پرسشنامه جهت گیری مذهبی آلپورت دانلود فایل اصلی دانلود پرسشنامه جهت گیری…

  • اثربخشی آموزش گروهی مدیریت خشم مبتنی بر بازسازی شناختی در افزایش صمیمیت اجتماعی و کاهش تفکر قطعی نگر

    اثربخشی آموزش گروهی مدیریت خشم مبتنی بر بازسازی شناختی در افزایش صمیمیت اجتماعی و کاهش تفکر قطعی نگر,پایان نامه بازسازی شناختی,پایان نامه مدیریت خشم,پرسشنامه بیان حالت,تحقیق صمیمیت اجتماعی,تحقیق مشاوره گروهی,صفت خشم اسپیلبر,مقاله تفکرقطعی نگر دانلود فایل اصلی اثربخشی آموزش گروهی…

  • پاورپوینت پوشش دهی توسط رسوب فیزیکی بخار ویژگی ها روش ها و کاربردها

    پاورپوینت پوشش دهی توسط رسوب فیزیکی بخار ویژگی ها روش ها و کاربردها برچسب ها: پوشش دهی توسط رسوب فیزیکی بخار ویژگی ها روش ها و کاربردهاروش های ایجاد پوشش های PVDرسوبدهی از طریق تبخیرسازی سطحیروش های ایجاد بخارمزایای پوشش…

  • بررسی شباهت های معماری معابد ادیان ابراهیمی راهکاری جهت ایجاد همبستگی پیروان

    ادیان معابد,بررسی شباهت های معماری معابد ادیان ابراهیمی راهکاری جهت ایجاد همبستگی پیروان و رسیدن از جسم معماری به روح وحدت ادیان,شباهت های معماری معابد ادیان ابراهیمی,کالبد معماری,معماری معابد دانلود فایل اصلی بررسی شباهت های معماری معابد ادیان ابراهیمی راهکاری…

  • جزوه تایپ شده ، رنگی و مصور " ریاضی دوم دبیرستان - رشته های ریاضی و تجربی"

    تدریس کامل تمام مطالب ریاضی 2,جزوه ریاضی کنکور,جزوه کامل ریاضی 2,جزوه کامل ریاضی دوم دبیرستان,ریاضی 2 تجربی,ریاضی 2 رشته ریاضی,ریاضی 2 کنکور,ریاضی دوم دبیرستان برای کنکور,نکات ریاضی 2 برای کنکور,نگین فایل دانلود فایل اصلی جزوه تایپ شده ، رنگی و…

  • پاورپوینت زایش(مثال گاو)

    پاورپوینت زایش(مثال گاو) برچسب ها: فواید گاوزمان زایمان گاوتحقیق در مورد گاو برای کلاس اولتحقیق در مورد پرورش گاوغذای گاوداروی افزایش شیر گاواستفاده های گاوگاو ماده رفتن به سایت اصلی پاورپوینت زایش(مثال گاو) دسته بندي : دامپزشکی جزئیات و دریافت…

  • آشنایی با نرم افزار های Solidworks و Abaqus

    آشنایی با نرم افزار های Solidworks و Abaqus دانلود آشنایی با نرم افزار های Solidworks و Abaqus دسته بندي : معماری جزئیات و دریافت گزارش فایل آشنایی با نرم افزار های Solidworks و Abaqus فهرست مطالب مقدمه نرم افزار Solidworksنمومنه…

  • ادبیات نظری و پیشینه تحقیق پژوهش ذهن آگاهی یا حضور ذهن (فصل 2)

    آگاهی,ادبیات,پژوهش,پیشینه,تحقیق,حضور,ذهن,فصل,نظری دانلود فایل اصلی ادبیات نظری و پیشینه تحقیق پژوهش ذهن آگاهی یا حضور ذهن (فصل 2) از سایت دانلود فایل دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق ذهن آگاهی یا حضور ذهن (فصل دوم) در 33 صفحه در قالب word…

  • مبانی نظری و پیشینه پژوهش نیازهای بنیادی روان شناختی (فصل 2)

    چارچوب نظري نیاز روانش,دانلود مباني نظري نیازهای روانشناختی اساسی,فصل دوم پايان نامه ارشد نیازهای روانشناختی,مباني نظري نیاز از دیدگاه کارن هورنای,مباني نظري و پيشينه پژوهش (فصل دو)نیازهای روانشناختی چیست؟,نیازهای روانشناختی از دیدگاه اریک فروم دانلود فایل اصلی مبانی نظری و…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق تصویر از بدن و تن(فصل دوم پایان نامه)

    ادبيات نظري تصویر بدن,پيشينه پژوهش پايان نامه تصویر از بدن,پيشينه تحقيق تصویر,پيشينه نظري تصویر از بدن,چارچوب نظري تصویر از بدن,دانلود مباني نظري تصویر تن,فصل دوم نظریه کش از بدن,مباني نظري تصویر از بدن,مباني نظري و پيشينه پژوهش تصویر از بدن…

  • بررسي عوامل مؤثر بر برآورد رضایتمندی شغلي مديران واحد هاي آموزشي از ديدگاه مديران آموزشی شیراز

    رضایتمندی شغلی دانلود فایل اصلی بررسي عوامل مؤثر بر برآورد رضایتمندی شغلي مديران واحد هاي آموزشي از ديدگاه مديران آموزشی شیراز از سایت دانلود فایل تحقیق بررسي عوامل مؤثر بر برآورد رضایتمندی شغلي مديران واحد هاي آموزشي از ديدگاه مديران …

  • پاورپوینت تجزیه و تحلیل تکنیکال

    پاورپوینت تجزیه و تحلیل تکنیکال دانلود پاورپوینت تجزیه و تحلیل تکنیکال دسته بندي : اقتصاد جزئیات و دریافت گزارش فایل فهرست مطالباصول کلی و پایه ای تحلیل تکنیکالتعریف تحلیل تکنیکالتطبیق با شرایط بازارهای مختلف وافق های زمانی متفاوتنظریه داومبانی ترسیم…

  • بررسی رابطه ساختار سازمانی وسلامت نظام اداری اداره های دولتی

    بررسی رابطه ساختار سازمانی وسلامت نظام اداری اداره های دولتی برچسب ها: سلامت نظام اداری فساد اداری ساختار سازمانی بررسی رابطه ساختار سازمانی وسلامت نظام اداری اداره های دولتیپایان نامه بررسی رابطه ساختار سازمانی وسلامت نظام اداری اداره های دولتیپروژه…